W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Wróć

III edycja konkursu BURSZTYNÓWKA na najlepszy produkt kulinarny i rękodzielniczy oraz najaktywniejszą organizację pozarządową

RSS

egoroczna edycja odbędzie się w nowej odsłonie. Konkurs rozszerzyliśmy o nową kategorię - najaktywniejsza organizacja pozarządowa. Chcemy w niej wyróżnić NGO, które jak najlepiej realizują swoje cele statutowe, potrafią zdobywać dodatkowe środki na swoją działalność i integrować wokół swoich przedsięwzięć lokalną społeczność.

Nowością jest również motyw przewodni w konkursie kulinarnym. Jury będzie oceniać produkty z „owocowej spiżarni" czyli np. dżemy, marmolady, nalewki, musy kompoty itp. W tej kategorii oraz w kategorii rękodzielniczej dodatkowe punkty będzie można zdobyć za wykorzystanie w pracy motywu bursztynu. Zachęcamy więc organizacje pozarządowe z obszaru gmin: Krokowa, Choczewo, Gniewino, Wicko, Nowa Wieś Lęborska oraz miasta Łeba oraz osoby, które mają zdolności kulinarne czy manualne do spróbowania swoich sił w konkursie. Do wygrania atrakcyjne nagrody.
Przyjmowanie zgłoszeń potrwa od 30 kwietnia do 6 czerwca 2014 roku. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się na stronie internetowej www.bursztynowypasaz.pl. Osobą do kontaktu jest Pan Tomasz Madaj - 58 673 20 57.
--
Tomasz Madaj
Stowarzyszenie Bursztynowy Pasaż
Lokalna Grupa Działania
58 673 20 57
www.bursztynowypasaz.pl

 

Załączniki:

konkurs_LGD_BP.jpg
jpg, 145 kB
Opublikował w BIP: Mateusz Podlewski
Data opublikowania: 31.05.2016 11:22
Data ostatniej aktualizacji: 31.05.2016 11:22
Liczba pobrań: 1
Wytworzył: Powiat Powiat
Data wytworzenia: 31.05.2016
Opublikował w BIP: Powiat Powiat
Data opublikowania: 31.05.2016 11:21
Liczba wyświetleń: 3
Drukuj Zapisz do PDF